prema svakom novom projektu pristupamo individualno kako bi uspješno realizirali ono što svaki klijent želi.

pogledajte neke od naših nedavnih projekata

KONTAKT

videoprodukcija

M/B Hunky Dory

2022.

Video produkcija - snimanje i montaža reklamnog spota za Hunky Dory charter usluge. Pogledajte kako smo izveli i organizirali četvero dnevno snimanje i ostvarili suradnju sa glumcima i asistentima. Finalni proizvod je viskokvalitetan materijal koji se može koristiti na svim digitalnim medijima.

VIŠE

branding / dizajn / marketing

MakaMaka Acai&Poke bar

2023.

MakaMaka Acai&Poke bar je restoran je restoran brze hrane u Splitu. Karakterističan je po tome što je predstavio nesvakidašnju ponudu zdravih proizvoda, posebice Acai bobice - tropsko voće koje ima izvanrednu nutritivnu vrijednost. Naš posao sastojao se od izrade novog vizualnog identiteta, izgradnje brandinga, web dizajna, te optimizaciju i održavanje profila na društvenim mrežama.

VIŠE

branding / dizajn / marketing

MakaMaka Sushi bar

2023.

MakaMaka Sushi Bar je restoran koji se odlučio na prodaju sushija vrhunske kvalitete primarno se koncetrirajući na domaću namirnicu - tunu hrvatskog podrijetla. Naš posao sastojao se od izrade novog vizualnog identiteta, izgradnje brandinga, web dizajna, uključujući i integraciju sa analitičkim alatima, te optimizaciju i održavanje profila na društvenim mrežama.

VIŠE

branding / web dizajn / marketing

My Transfer Croatia

2023.

My Transfer Croatia je tvrtka iz Splita koja se bavi privatnim auto transferima i prijevozom putnika. Sa radom su počeli 2023. a mi smo imali privilegiju surađivati na njihovom projektu. Klijent je od nas zatražio izradu vizualnog identiteta, web stranice te izradu marketinške kampanje pomoću Google Ads alata. Pogledajte kako smo ostvarili uspješnu suradnju te dobili još jendog zadovoljnog klijenta.

VIŠE

branding / dizajn / marketing

Restoran Šug

2020. - 2023.

Šug je osnovan 2019. a već 2022. i 2023. godine osvoja impresivan status Michelin© BIB Gourmand restorana. Pirka Studio i Šug ostvaruju suradnju početkom 2020. te od tada zajedno stvaramo brand koji je priznat i na internacionalnoj razini što je samo po sebi izvanredan uspjeh o kakvom se malo čuje. Pokušavajući odgovoriti na zahtjevnost izgradnje branda u današnjem vremenu zajedničkim naporima sudjelujemo u nebrojenim projektima na zadovoljstvo obiju strana.

VIŠE

videoprodukcija

Filip Jurišić | Volvo

2022.

Videoprodukcija i fotografija za Filipa Jurišića - Hrvatskog olimpijca i njegovog sponzora Volvo Damor Auto. Pogledajte kako smo ostvarili suradnju sa Filipom i skojim smo se izazovima sreli budući da se radilo o snimanju na moru.

VIŠE

ovo su samo neki od naših posljednjih radova. Ukoliko tražite nekoga za pomoć, pri stvaranju ili unaprijeđenju Vašeg poslovanja ili branda, obratite nam se sa povjerenjem.

KONTAKT