My Transfer Croatia

branding / web dizajn / marketing

2023.

my transfer croatia

Cilj

Web platforma

Najvažniji cilj ovog projekta bila je web platforma pomoću koje će naš klijent ostvarivati željeni promet sa svojim korisnicima. Osim estetskog dijela izrade, važno je bilo i to da je web platforma kvalitetno optimizirana i funkcionalna kako bi što bolje odgovarala zahtijevima korisnika.

Strategija

Vizualni dojam i marketing

Vizualni dojam nam je bio od strateške važnosti kako bi privukao pozornost korisnika te ga sam tim i zaintrigirao. Naravno tu dolazimo i do potrebe za viskom razinom funckionalnosti kako bi korisnik imao što ugodniju i efikasniju interakciju sa platformom.

Naš rad

01. Vizualni identitet

Logotip i paleta boja

Klijent se odlučio za jednostavniji pristup izradi vizualnog identiteta te smo shodno tome kreirali zanimljiv i prepoznatiljiv logotip u nekoliko različitih varijacija kako bi odgovarao svim potrebama klijenta bilo da se radi o printu ili digitalnom mediju. Logotip je prilagođen svakovrsnoj upotrebi te smo i kreirali paletu boja kojom će se ovaj brand predstaviti te na taj način ostvariti bolju komunikaciju sa korisnikom.

my transfer croatia logo design

1.1. My Transfer Croatia logo varijacije

02. Web platforma

Skiciranje i dizajn

Prije implentacije i razvoja web stranice veliku pozornost posvetili smo dizajniranju i planiranju samog sadržaja. Cilj nam je bio pružiti korisniku jednostavnost korištenja ali i ugodno virtualno iskustvo. U tu svrhu odradili smo i foto snimanje osoblja i prijevoznih sredstava kako bi korisnici dobili bolju sliku o tome tko stoji iza usluge koju nudi klijent ali i kako bi ostvarili bolju povezanost sa brandom. Nakon završenog dizajna slijedio je razvoj.

my transfer croatia web design figma

2.1. My Transfer Croatia web dizajn prototip

my transfer croatia web design figma

2.2. My Transfer Croatia web dizajn skica

Razvoj i implementacija

Nakon dizajna u procesu razvoja web stranice otklonili smo te redizajnirali sve komponente s kojima smo naišli na izazove sa funkcionalnošću platforme. Naime u procesu razvoja često je slučaj da između estetike i funkcionalnosti dolazi do razilaženja te se mora odabrati optimalano rješenje koje će dovesti do boljih rezultata. Također smo vodili brigu o tome da stranica bude izgrađena po svim modernim standardima te optimizirana za rangiranje na pretraživačima. Također je obavljena integracija sa Google Analytics te Google Console servisima te booking sustav koji je implementiran preko treće strane.

my transfer croatia web design visual studio code

2.3. My Transfer Croatia web razvoj

Projekti

posljednje istaknuto

Vidi sve

 • hunky dory of london

  videoprodukcija

  M/B Hunky Dory

  2022.

 • makamaka acai & poke bar

  branding / dizajn / marketing

  MakaMaka Acai&Poke bar

  2023.

 • makamaka sushi bar

  branding / dizajn / marketing

  MakaMaka Sushi bar

  2023.

 • my transfer croatia

  branding / web dizajn / marketing

  My Transfer Croatia

  2023.

 • restoran sug

  branding / dizajn / marketing

  Restoran Šug

  2020. - 2023.

 • damor auto volvo i filip jurišić

  videoprodukcija

  Filip Jurišić | Volvo

  2022.