M/B Hunky Dory

videoprodukcija

2022.

hunky dory of london

Cilj

Reklamni spot

Cilj ovog projekta bio je izrada video reklamnog spota u svrhu promocije charter usluga ali i potencijalne prodaje same jahte te smo se odlučili na dvije različite verzije "spota".

Strategija

Kvalitetna produkcija

Projekt je zahtijevao visoku kvalitetu produkcije kako bi krajnji materijal odgovarao standardu koji nudi i klijent u pogledu svojih charter usluga. Stoga nam je bilo važno da nivo produkcije uistinu odražava i visinu kvalitete koju pruža ova jahta.

Naš rad

01. Predprodukcija

Plan snimanja i scenarij

Budući da je klijentu bilo važno predstaviti kvalitetu usluge koju nudi svojim korisnicima ovaj projekt je zahtijevao i veću kvalitetu produkcije. Nakon detaljnog brifinga dogovoreni su svi uvjeti za snimanje kao i planirani trošak te svi potrebni uvjeti, glumci i asistenti. Posebnu pozornost morali smo posvetiti vremenskim uvjetima koji su nepredvidivi i ne može se na njih utjecati. Stoga je bilo jako važno napraviti detaljan plan snimanja kako mi minimizirali utjecaj vanjskih faktora na tok samog snimanja.

02. Produkcija

Pripreme

Prije samog snimanja na setu smo utvrdili uloge svih pojedinih glumaca i asistenata kako bi posao bio odrađen profesionalno i bez neočekivanih situacija koje nije lako izbjeći s obzirom na atmosferske uvjete ali i prirodu samog snimanja. Na setu smo koristili dvije kamere te dron za snimke iz zraka. Koristili smo i profesionalnu opremu za snimanje zvuka te profesionalnu rasvjetu za osvjetljenje.

Snimanje

Snimanje je odrađeno u 4 navrata u različitim vremenskim razmacima te uspješno realizirano i spremno za obradu u studiju.

03. Post produkcija

Montaža i rezultat

Montaža je odrađena u DaVinci Studio softwareu pomoću kojeg smo u studijskom okruženju odradili profesionalnu korekciju i balans boja. Klijentu su dostavljeni svi materijali koji su optimizirani za pregled na digitalnim medijima.

Projekti

posljednje istaknuto

Vidi sve

 • hunky dory of london

  videoprodukcija

  M/B Hunky Dory

  2022.

 • makamaka acai & poke bar

  branding / dizajn / marketing

  MakaMaka Acai&Poke bar

  2023.

 • makamaka sushi bar

  branding / dizajn / marketing

  MakaMaka Sushi bar

  2023.

 • my transfer croatia

  branding / web dizajn / marketing

  My Transfer Croatia

  2023.

 • restoran sug

  branding / dizajn / marketing

  Restoran Šug

  2020. - 2023.

 • damor auto volvo i filip jurišić

  videoprodukcija

  Filip Jurišić | Volvo

  2022.