Filip Jurišić | Volvo

videoprodukcija

2022.

damor auto volvo i filip jurišić

Cilj

Izrada promotivnog spota i fotografija

Predprodukcija i produkcija spota i fotografija za korištenje na društvenim mrežama.

Strategija

Svakodnevnica

Filip Jurišić je Hrvatski olimpijac i jedriličar i kao takav ima izuzetno naporan svakodnevni način života. Tema ovog promo spota bio je prikazati kako izgleda tipičan trening jednog sportaša i koliko mu u tom pogledu može pomoći kvalitetna oprema i podrška sponzora.

Naš rad

01. Predprodukcija

Scenarij

Prije samog snimanja važno je bilo odraditi brifing sa klijentom kako bi se upoznali sa svim detaljima koje produkcija zahtjeva kao što su uvjeti sponzora i tehnički detalji snimanja. Potrebno je bilo odraditi i detaljan pregled lokacije snimanja kako bi utvrdili idealan vremenski okvir ali i napraviti testne kadrove.

Plan snimanja

Nakon toga napravljen je detaljan plan snimanja kako bi na terenu imali što manje neplaniranih iznenađenja. Iako ih je nemoguće izbjeći na ovaj način ih minimaliziramo kako bi se snimanje moglo izvršiti sa što manje komplikacija. Budući da se radi o snimanju na moru, projekt je zahtijevao i posebenu pažnju na detalje. Bilo je važno osigurati brod sa kojeg će se snimati kadrovi samog jedrenja, a to je značilo i osigurati kvalitetnu komunikaciju između snimatelja i subjekta kako bi usjpešno ostvarili potrebne kadrove koji će ući u finalnu montažu.

02. Produkcija

Snimanje

Na terenu je korištena jedna kamera, posebna oprema za audio snimanje, profesionalna rasvjeta za osvjetljenje te dron za snimanje iz zraka. Snimanje je uspješno realizirano sa malim vremenskim odmakom a svi materijali spremni su za post-produkciju u uredu.

Fotografija

Također smo osim video produkcije uspješno ukomponirali i fotografski dio projekta jer su vremenski uvjeti i kompleksnost samog snimanja zahtjevali da se projekt završi u jednom radnom danu.

03. Post-produkcija

Rezultati

Montaža je odrađena u DaVinci softwareu u studijskom okruženju kao i korekcija i balans boja. Za klijenta smo, po njegovom zahtjevu, dostavili materijal koji će se moći iskoristiti u razne svrhe kao što su YouToube kanal, društvene mreže ili bilo koji oblik digitalnog medija.

Projekti

posljednje istaknuto

Vidi sve

 • hunky dory of london

  videoprodukcija

  M/B Hunky Dory

  2022.

 • makamaka acai & poke bar

  branding / dizajn / marketing

  MakaMaka Acai&Poke bar

  2023.

 • makamaka sushi bar

  branding / dizajn / marketing

  MakaMaka Sushi bar

  2023.

 • my transfer croatia

  branding / web dizajn / marketing

  My Transfer Croatia

  2023.

 • restoran sug

  branding / dizajn / marketing

  Restoran Šug

  2020. - 2023.

 • damor auto volvo i filip jurišić

  videoprodukcija

  Filip Jurišić | Volvo

  2022.